Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Cartell de luxe per la 60èna edició del Festival de Música Internacional de Pollença

El Festival començarà amb un concert especial que tindrà lloc el divendres 16 de juliol (CÉCILE McLORIN SALVANT “Jazz and contemporary songs” aquest l’acabam de filtrar ara mateix, supòs que demà sortirà a la premsa https://www.thekurlandagency.com/artist/cecile-mclorin-salvant/). 

Després es reprendrà dijous 5 d’agost fins dissabte 28 d’agost.

Seran un total de 9 concerts, inclòs el “concert familiar” que, enguany s’ha pogut recuperar.

Igual que l’any passat, entre ells, també n’hi haurà un de solidari, la recaptació del qual anirà íntegrament a Càritas.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Vista la millora en la situació sanitària i la “relaxació” de les restriccions pel que fa als esdeveniments culturals, esperam poder dur a terme tota la programació prevista, la qual, serà excepcional, atesa la commemoració de la 60ena edició del Festival.

La programació estarà integrada per alguns del concerts ja prevists per l’any passat però que s’hagueren de cancel·lar degut a la pandèmia i d’altres contractats expressament per aconseguir un programació i repertori divers i coherent amb la celebració d’aquesta edició.

Com és habitual, tots els concerts es duran a terme al Claustre de Sant Domingo, a les 22 hores, excepte el familiar que serà a les 21.

A més, en motiu d’aquesta 60ena edició, també es programen altres activitats complementàries als concerts 

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Àgora

De nou com cada any imatges de la Badia saturada de fondejos IL•LEGALS, a més de petites embarcacions que fondegen a molt poca distància...

Afers i gent

Des de fa més de cinquanta anys l’Agrupació de Camioners de Pollença organitza una diada de germanor i companyerisme en honor al seu patró,...