Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Crestatx poètic art obre el preàmbul per la cita de dimecres 14 a l’Oratori de Crestatx amb més poesia i música

L’exposició de cartells de pel·lícules de cinema on l’artista pobler Simó Andreu ha estat protagonista, juntament amb la presentació de la publicació ‘3 poblers de pel·lícula i els cinemes de sa Pobla’, fou l’avantsala a la propera edició del Crestatx Poètic que tendrà lloc el dimecres dia 14 a l’Oratori de Crestatx.

En l’edició d’enguany, la 21ena, els promotors dels Crextatx Poètic, Antoni Gost ‘Curro’ i Miquel Àngel Tortell, han volgut retre homenatge a tres il·lustres poblers; l’actor Simó Andreu, el dramaturg Alexandre Ballester i l’investigador i literat Rafel Socias Company.

Pel que fa a l’actor Simó Andreu, l’acte central va tenir lloc al casal de can Planes amb l’exposició de 160 cartells cedits per a l’ocasió pel col·leccionista de Llucmajor Biel Thomàs. A tots ells Simó Andreu, figura al cartell de la pel·lícula. L’acte, on hi fou present l’artista pobler, acompanyat de la seva família, també va comptar amb la participació de la Banda de Música de sa Pobla, que va interpretar diferents bandes sonores de pel·lícules on Simó Andreu fou protagonista. No hi mancà l’aportació particular de n’Antònia ‘Mussola’, interpretant ‘l’himne de la marjal poblera’ i on a més va fer duet amb l’actor interpretant l’himne del poblense.

Per altra part, la trobada a can Planes va servir també per retra homenatge al fallit Rafel Socias i Company, del qual s’ha editat tot un poemari sota el títol ‘La fi de Babel’, que l’investigador i poeta va deixar escrit just abans de morir. La filla de Socias, Isabel, fou qui aportà el poemari del seu pare i fou present a la nova edició del Crestatx poètic-art.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

L’obra i trajectòria poètica del dramaturg Alexandre Ballester resta pel Crestatx poètic.Una edició que es culminarà el dimecres dia 14 a l’oratori pobler, amb més poesia i música i altres sorpreses a partir de les 22 hores.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Afers i gent

La celebració de la diada contra l’esclerosi múltiple sota el lema ‘Mulla’t per l’esclerosi va convocar a la majoria de representants municipals a les...