Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Inca se suma a la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Ajuntament ha anunciat que els empleats municipals disposaran de dues bicicletes elèctriques per poder realitzar els seus desplaçaments laborals.

 L’Ajuntament d’Inca s’ha adherit a la Setmana Europea de la Mobilitat i organitza tot un seguit d’activitats per a tots els públics, petits i majors. L’objectiu principal és sensibilitzar a la ciutadania sobre les conseqüències que té l’ús irracional del cotxe, tant per a la salut com per al medi ambient. 

«Aquesta campanya està dirigida a promoure mitjans de transport més sostenibles com la bicicleta o el transport a peu dins la ciutat, i conscienciar sobre la necessitat de reduir l’ús del vehicle privat motoritzat per aconseguir una ciutat menys contaminada i millorar la salut de tots i totes», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

Així doncs, del 16 al 22 de setembre la capital del Raiguer acollirà diferents activitats en el marc de la Setmana de la Mobilitat. Un dels plats forts del programa d’activitats serà la mostra de vehicles elèctrics que es durà a terme dissabte al matí en els carrers de Jaume Armengol i General Luque. També hi haurà activitats pels infants. 

Després, dimarts 21 de setembre es celebrarà en una bicicletada amb la participació dels centres educatius de la ciutat. D’altra banda, dimecres, coincidint amb el «Dia Europeu sense Cotxes» es duran a terme classes al carrer i tallers d’educació viària. A més a més, hi haurà també un concurs a xarxes socials.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Enguany, el lema triat per la Comissió Europea és «Per la teva salut mou-te de manera sostenible». D’aquesta manera, es pretén fomentar una nova forma de vida, posant l’accent en la salut, tant física com mental, vinculada a formes de transport més sostenibles i saludables, com anar a peu o en bicicleta. 

Avui s’ha instal·lat en el mercat dels Dijous la paradeta ‘Tasta el TIB’ per fomentar l’ús del transport públic. I en el marc de la Setmana de la Mobilitat, l’Ajuntament ha donat a conèixer que els empleats municipals disposaran de dues bicicletes elèctriques per poder realitzar els seus desplaçaments laborals i reduir l’ús dels cotxes.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

El Consell de Mallorca hi ha fet una aportació de 195.000 euros a través del pla de subvencions per a obres i actuacions de...

Afers i gent

Mossèn Joan Parets i Serra (santa Maria 1940- Palma 2021 ). Més conegut con un  dels fills de  can Mig del que ell sempre...

Sticky Post

Encetam el setembre i arriba als punts de venda habituals i als domicilis dels nostres subscriptors el número 400 de la revista Sa Plaça....

Afers i gent

El Claustre del Convent de Sant Domingo ha acollit la presentació del cicle de concerts Sons de Nit que omplirà de música el municipi...