Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

El nou Teatre Principal d’Inca estrena el seu primer Nadal

El teatre Principal d’Inca estrena aquest primer Nadal de la seva nova reobertura i programació combinant diferents modalitats artístiques a l’escenari i als diferents espais i sales de que disposa, un cop s’han solventat certes incidències en els primers dies de funcionament del nou Teatre. El dijous 16 de desembre es va fer la gala inaugural oficial, amb actuacions musicals i presència de les autoritats. Després de gairebé un més d’actes d’obertura, arriba el moment d’aixecar el teló amb una programació que connecti amb el públic de la contrada, i el Nadal sembla un molt bon moment.

El Principal d’Inca juntament amb el CineCiutat i el Conservatori de Manacor, seran els espais que acolliran ÀNIMA; una combinació de cine i salut mental, impulsat per Cinema Rodat, amb la participació MedicusMundi, Mediterrània i la UIB, amb la col·laboració d’entitats con Es Garrover d’Inca i el patrocini del Departament de Cultura del Consell i el Govern.

ÀNIMA contempla projeccions i col·loquis entorn al tema de les cures, la salut mental i el suïcidi projectant documentals, com ‘Cuidar entre terres’ i la pel·lícula ‘Captain Fantastic’, adreçats a la població en general però específicament als joves.

Per altra part el Teatre clourà l’any amb l’obra ‘Bernat’, el dia 30 i l’encetarà el dia 2 de gener amb ‘Maria del Mar Bonet i Borja Penalba’ a la sala Principal.  L’endemà, dia 3, l’espai i l’escenari seran per contemplar el Ballet de Moscou amb el Llag dels Cignes. I el dia 8 tornar el teatre familiar amb l’obra Laika, que ha assolit diferents premis com el Premi Max 2021 pel teatre infantil i familiar, o pel Millor Espectàcle pel jurat infantil i també per la millor escenografia. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

MÉS per Inca mou peça per encarar la segona meitat de la legislatura i amb la dimissió anunciada del regidor Biel Frontera força una...

Aquí i ara

L'Ajuntament afronta l'entrada de l'any escolar reforçant l'organització del tràfic i el pla de neteja dels centres educatius

Aquí i ara

La regidora Aina Munar diu que el batle Llorenç Perelló "darrerament està més pendent de Marga Prohens que dels alaroners"

Afers i gent

Bombers de Mallorca i efectius de Policia Local i Guàrdia Civil varen participar aquest dimecres en el rescat d’un home de 85 anys que...