Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Pollença acull la XXII edició dels Sons de Nit que omplirà de música el municipi

El Claustre del Convent de Sant Domingo ha acollit la presentació del cicle de concerts Sons de Nit que omplirà de música el municipi des del mes de juliol fins el mes de setembre.

Un cicle de concerts que comptarà amb les actuacions de Judit Neddermann, Marina Rossell, Los Aurora, Arlo Parks, The Prussians i Joan Miquel Oliver. A l’acte hi han assistit el batle de Pollença, Tomeu Cifre; el regidor de Cultura, Josep Marquet, i Ana Espinosa, de l’empresa organitzadora Fonart. 

Per al batle, “Sons de Nit és un reflex de l’aposta que fa l’Ajuntament de Pollença per la cultura, sobretot per la cultura segura”. Volem, ha afegit, “continuar essent un referent cultural per poder atreure tant residents a Pollença i a Mallorca com visitants de fora, tant de l’àmbit nacional com internacional”. El batle ha aprofitat per agrair la feina feta i la qualitat del programa a Fonart i patrocinadors. 

Per part seva, el regidor de Cultura, Josep Marquet, ha assegurat que “Sons de Nit aposta per la paritat i per això se celebraran tres concerts de dones i tres d’homes”. A més, ha explicat, “la solidaritat i el medi ambient seran els grans protagonistes”. En aquest sentit cal destacar que es farà una crida al públic perquè doni aliments que després es duran al rebost solidari o al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament.

Durant el mes de juliol es duran a terme quatre dels sis concerts i tendran lloc els dijous a les 21.00 hores; mentre que el mes de setembre es duran a terme els dos concerts restants que se celebraran en divendres, també a les 21.00 hores, al Claustre del Convent de Sant Domingo.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.


Cal destacar que Sons de Nit està organitzar per Fonart i compta amb el patrocini i la col·laboració de l’Ajuntament de Pollença, el Govern de les Illes Balears i el Consell Insular de Mallorca entre d’altres com Ràdio 3, Ara Balears, IB3, Grupotel, Grupo Coll, Peugot, Motorisa Lloguer, Impremta Muro, Binigrau i Sound Wave.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

El Consell de Mallorca hi ha fet una aportació de 195.000 euros a través del pla de subvencions per a obres i actuacions de...

Afers i gent

Mossèn Joan Parets i Serra (santa Maria 1940- Palma 2021 ). Més conegut con un  dels fills de  can Mig del que ell sempre...

Sticky Post

Encetam el setembre i arriba als punts de venda habituals i als domicilis dels nostres subscriptors el número 400 de la revista Sa Plaça....

Afers i gent

El Festival començarà amb un concert especial que tindrà lloc el divendres 16 de juliol (CÉCILE McLORIN SALVANT “Jazz and contemporary songs” aquest l’acabam de filtrar...