Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Rescaten a Sa Pobla un home que havia caigut a un pou

Bombers de Mallorca i efectius de Policia Local i Guàrdia Civil varen participar aquest dimecres en el rescat d’un home de 85 anys que havia caigut a un pou de Sa Pobla, a una finca de la carretera de s’Albufera.

Segons han informat des del cos de bombers, l’avís de la caiguda s’ha registrat al voltant de les 11.45 hores i finalment s’ha confirmat que la caiguda havia tingut lloc en una sínia i que la víctima estava agafada a una corda.

En el rescat, que s’ha dut a terme en uns minuts, han participat efectius del parc d’Alcúdia i del Grup de Muntanya d’Inca.

La víctima surava dins l’aigua i s’aguantava com podia, mentre cridava i demanava auxili. Els seus crits han estat escoltats per un veí, que ha anat a ajudar i li ha pogut davallar una corda.El pou té uns vuit metres de profunditat i el ferit presentava un fort cop al cap.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

MÉS per Inca mou peça per encarar la segona meitat de la legislatura i amb la dimissió anunciada del regidor Biel Frontera força una...

Aquí i ara

L'Ajuntament afronta l'entrada de l'any escolar reforçant l'organització del tràfic i el pla de neteja dels centres educatius

Aquí i ara

La regidora Aina Munar diu que el batle Llorenç Perelló "darrerament està més pendent de Marga Prohens que dels alaroners"

Entrevista

Entrevista a Soledad Gallardo, gerent de l'Hospital d'Inca des de fa sis anys