Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

S’aixeca la veda firal, Alcúdia i Pollença les primeres

Alcúdia i Pollença presenten les seves cites firals pels primers caps de setmana d’octubre.

Presentació de la Fira del Vi de Pollença

Donam la benvinguda a la tardor i es comencen a anunciar les fires per omplir els caps de setmana d’octubre. La situació sanitària i la normativa de prevenció sembla que anuncien uns mesos en els quals certa normalitat tornarà a les nostres cases i carrers. Alcúdia i Pollença seran els primers pobles que obriran les portes als esdeveniments firals.

La fira alcudienca arriba fidel a la seva cita el primer cap de setmana d’octubre. El cartell recull els dissenys de Sara Herrero dels personatges del Rei en Jaume i el Rei Moro de S’Estol del Rei en Jaume. La fira se celebrarà els dies 1,2 i 3 d’octubre amb les mesures vigents per mor de la pandèmia.

Presentació de la Fira d’Alcúdia dels dies 1, 2 i 3 d’octubre.

L’Ajuntament de Pollença ha presentat la XVIII edició de la Fira del Vi que tendrà lloc els dies 9 i 10 d’octubre a Can Conill. La principal novetat a destacar és la ubicació, ja que s’habilitarà l’aparcament de Can Conill per poder celebrar la fira en un espai més obert i ampli que permeti mantenir la distància de seguretat que les autoritats sanitàries continuen recomanant.

L’objectiu de la Fira del Vi de Pollença és promoure les novetats dins el sector del vi, és per això que la trobada entre viticultors serveix tant per crear nexes entre ells com per mostrar al públic la sensibilitat per aquest producte. El batle de Pollença, Bartomeu Cifre, ha destacat que “venim d’un any i mig d’aturada sense fer cap tipus de fira, i la Fira del Vi suposa la recuperació d’aquestes activitats”. A més, Cifre ha comentat que “la fira és molt important per a la promoció de Pollença i és un esdeveniment consolidat que ja es troba dins l’agenda de tots els amants del món del vi”.

L’actual edició comptarà amb un total de 34 cellers mallorquins, tres dels quals hi participen per primera vegada, a més de la presència de la D.O. Montsant en representació de 18 cellers, gràcies a l’agermanament de fires entre la Fira del Vi de Pollença i la Fira del Vi de Falset.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Pel que fa a la imatge del cartell, cal destacar que la guanyadora del concurs fou l’artista pollencina Aina Perelló. Finalment, s’han donat a conèixer les dates de l’edició de l’any que ve, la Fira del Vi es farà els dies 7 i 8 de maig de 2022.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

El Consell de Mallorca hi ha fet una aportació de 195.000 euros a través del pla de subvencions per a obres i actuacions de...

Afers i gent

Mossèn Joan Parets i Serra (santa Maria 1940- Palma 2021 ). Més conegut con un  dels fills de  can Mig del que ell sempre...

Afers i gent

El Claustre del Convent de Sant Domingo ha acollit la presentació del cicle de concerts Sons de Nit que omplirà de música el municipi...

Sticky Post

Encetam el setembre i arriba als punts de venda habituals i als domicilis dels nostres subscriptors el número 400 de la revista Sa Plaça....