Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca incorpora 4 nous policies locals

 L’Ajuntament d’Inca ha incorporat 4 nous agents a la Policia Local. D’aquesta manera, es reforça i amplia la plantilla del cos de seguretat municipal amb la finalitat d’aconseguir una major estabilitat i, alhora, millorar la seguretat ciutadana. «La seguretat és i serà sempre una de les nostres prioritats. Per això, consideram de vital importància disposar d’una plantilla estable dins la Policia Local», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno.

Per la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Sebastián Oriol, assenyala que «des de l’Ajuntament hem fet un esforç important per millorar les condicions de la Policia Local amb la finalitat de poder consolidar la plantilla i atreure nous agents. A poc a poc, anam donant passes per reforçar la seguretat i aconseguir una estabilitat en la plantilla de la Policia Local d’Inca». 

Així doncs, un dels quatre nous agents ha aconseguit ja la plaça en propietat. Pel que fa als altres tres nous Policies Locals provenen de la bossa d’interins que va crear l’Ajuntament d’Inca a principis d’any. 

De forma paral·lela, actualment està ja en marxa un procés selectiu per incorporar 5 nous policies locals més. Després s’iniciaran els tràmits per cobrir 8 places abans que finalitzi l’any 2021 per tal que els funcionaris en pràctiques puguin efectuar el curs bàsic de policia el primer semestre del 2022.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Amb aquestes incorporacions, 17 en total, l’Ajuntament d’Inca complirà el Pla Estratègic aprovat fa uns mesos amb la Junta de Personal i dóna  una passa definitiva per consolidar la plantilla i adaptar-la a les necessitats actuals del municipi. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

La conselleria d’Educació ja ha lliurat a l’Ajuntament d’Inca el projecte per licitar l’adjudicació de les obres del nou centre d’educació infantil i primària...