Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca reforça la senyalització viària de cara a l’inici del curs escolar

L’Ajuntament afronta l’entrada de l’any escolar reforçant l’organització del tràfic i el pla de neteja dels centres educatius

L'Ajuntament afronta l'entrada de l'any escolar reforçant l'organització del tràfic i el pla de neteja dels centres educatius

L’Ajuntament d’Inca i els centres educatius del municipi han treballat conjuntament durant les darreres setmanes amb la finalitat de preparar l’inici escolar i garantir que els alumnes tornen a les aules amb les màximes garanties. «Com sempre, hem estat en contacte continu amb el sector educatiu per ajudar-los en tot el que sigui possible i posar a la seva disposició tots els recursos municipals, així com per organitzar aspectes fonamentals com neteja o organització del tràfic, per contribuir a fer que la tornada a les aules sigui positiva», explica el batle d’Inca, Virgilio Moreno. 

El curs escolar 2021 – 2021 arranca a Inca amb una nova aula en l’Escola d’Educació Infantil Toninaina, que s’utilitzarà com a segona aula del nou CEIP d’Inca. «El nostre objectiu és seguir treballant conjuntament amb tota la comunitat educativa per seguir avançant i garantir la qualitat educativa a la nostra ciutat», assenyala la regidora d’Educació, Alice Weber. 

Aquestes setmanes prèvies al començament de les classes, s’han repintat les marques viàries dels voltants dels centres educatius de la comarca del Raiguer. A més a més, s’ha incorporat nova senyalització per reforçar les marques vials i que conductors i vianants tenguin una informació molt clara per tal de contribuir a evitar accidents i possibles  conflictes. 

La Policia Local també ha definit amb els responsables dels centres educatius els seus plans de contingència amb la intenció d’estructurar les entrades i sortides que, així com ja es va fer el curs passat, es realitzaran de forma esglaonada per evitar aglomeracions. Després, la Policia desenvoluparà un dispositiu especial de trànsit dia 10 de setembre, que s’allargarà durant tota la setmana vinent.

Pel que fa a la neteja i la desinfecció, l’Ajuntament desenvolupa, per segon any consecutiu, un pla especial per a garantir una neteja exhaustiva de totes les escoles d’educació primària. Per un altre costat, cada matí es netejaran i desinfectaran les zones exteriors i carrers d’accés a tots els centres educatius de la ciutat i escoletes. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

MÉS per Inca mou peça per encarar la segona meitat de la legislatura i amb la dimissió anunciada del regidor Biel Frontera força una...

Aquí i ara

La regidora Aina Munar diu que el batle Llorenç Perelló "darrerament està més pendent de Marga Prohens que dels alaroners"

Afers i gent

Bombers de Mallorca i efectius de Policia Local i Guàrdia Civil varen participar aquest dimecres en el rescat d’un home de 85 anys que...

Entrevista

Entrevista a Soledad Gallardo, gerent de l'Hospital d'Inca des de fa sis anys