Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

MÉS per Inca força la reestructuració de l’equip de govern d’Inca després de la renúncia de Biel Frontera

MÉS per Inca mou peça per encarar la segona meitat de la legislatura i amb la dimissió anunciada del regidor Biel Frontera força una reestructuració de les àrees de govern de l’Ajuntament d’Inca.

MÉS per Inca mou peça per encarar la segona meitat de la legislatura i amb la dimissió anunciada del regidor Biel Frontera força una reestructuració de les àrees de govern de l'Ajuntament d'Inca.

El regidor de l’Ajuntament d’Inca Biel Frontera -MÉS per Inca- ha explicat que dilluns presentà la renúncia a l’acta de regidor per motius personals i ha destacat la importància de les cures i les responsabilitats familiars, motius pels quals presenta la seva renúncia. Segons Frontera: «La política, quan s’ocupa un càrrec de representació i gestió, és una activitat intensa que demanda molt de temps. Un temps que jo no li podia dedicar després del naixement del meu fill. Tenc clar que cal posar la vida al centre, i també crec en els projectes col·lectius, com és el cas de MÉS per Inca. Per això, la millor opció era fer aquest relleu a mitja legislatura». El regidor serà substituït per Helena Cayetano, qui assumirà les àrees d’Educació i Medi Ambient. Alice Weber sumarà a partir d’ara Treball, Formació i Ocupació a les seves àrees.

Helena Cayetano, llicenciada en Història de l’Art i professora de secundària, ha exposat les prioritats en les seves noves àrees. Per a Cayetano: «És important seguir desenvolupant les iniciatives mediambientals impulsades i reforçar el departament de medi ambient com a element clau en la transformació verda del municipi. Amb aquest objectiu també trobam necessari vincular l’àrea d’Educació amb la de Medi Ambient per crear sinergies entre ambdues».

Aquest relleu també suposa canvis en les diferents àrees encapçalades per les regidores de MÉS per Inca. La portaveu, Alice Weber, assumirà les competències de l’àrea de Treball, Formació i Ocupació, mentre continua al capdavant de l’àrea de Cultura, Memòria Democràtica i Normalització Lingüística. Helena Cayetano serà regidora d’Educació, Medi Ambient, Escola d’Educació Infantil Toninaina i Escola de Música Antoni Torrandell.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

L'Ajuntament afronta l'entrada de l'any escolar reforçant l'organització del tràfic i el pla de neteja dels centres educatius

Aquí i ara

La regidora Aina Munar diu que el batle Llorenç Perelló "darrerament està més pendent de Marga Prohens que dels alaroners"

Afers i gent

Bombers de Mallorca i efectius de Policia Local i Guàrdia Civil varen participar aquest dimecres en el rescat d’un home de 85 anys que...

Aquí i ara

El Consell de Mallorca, TIRME i empreses del sector hoteler i primari impulsen FINHAVA, una plataforma tecnològica nova per promoure el cicle entre l’agricultura...