Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Preparant el número 400 de Sa Plaça

Quan a l’abril de 2003 el mensual de la Revitsa SA PLAÇA arribava al seu número 123, s’acompanyà d’un suplement setmanal -quatre al mes- com assaig del que seria a partir del juny el quinzenal de SA PLAÇA, tot substituint el mensual que arribava al número 125. Així doncs, començava una nova numeració de la revista amb el número 1 de SA PLAÇA quinzenal. Aquest pont ens serví per reorganitzar la informació en base a un nou paràmetre temporal, tot i que es va mantenir la estructura informativa en diverses seccions que s’han mantengut fins avui, que ja tenim el número 399 en marxa i que serà al carrer, si no hi ha res de nou, dia 23 de juliol. Desprès farem les merescudes vacances d’estiu i tornarem al quiosc dia 3 de setembre amb el número 400, que volem un poc extraordinari. I per aquest motiu ja tenim el logo que encapçala aquesta informació.

La pandèmia, per altra banda, ens va abocar en les hores del confinament a assejar la publicació diària a través de facebook, que hem mantengut amb regularitat fins ara mateix. L’experiència ha propiciat el replantejament de la informació havent de combinar la publicació digital diària amb l’edició quinzenal de paper. La novetat de cara al número 400 és la posada en marxa d’aquesta pàgina web www.saplaca.cat, que anirem actualitzant habitualment, que es rebotarà automàticament a les xarxes socials, mantenint-hi la presència.

Evidentment la posada en marxa d’aquesta web ens farà replantenjar l’estructura informativa de l’edició de paper en diversos aspectes. D’entrada ens plantejam ediar en format digital part de la revista i intercontectar ambdós formats. I també modernitzam la capçalera amb aquesta finalitat de tenir una imatge uniforme del paper al format digital.

De cara a l’edició del núemro 400, que serà extraordinari, no hi seria de més que els lectors ens acompanyessin amb la seva opinió sobre el producte informatiu, ajudant-nos a afinar la nova fórmula informativa, ja que vosaltres -lectors- sou part elemental de l’engranatge informatiu. 

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà