Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

Arriba la darrera Sa Plaça de l’any

Sa Plaça us volem desitjar un Nadal i Any Nou que sigui positiu en salut, felicitat i bones notícies

Tancam l’any 2021 i ja podeu trobar al carrer el darrer número de Sa Plaça -la que arriba a casa de tots els subscriptors amb el regal del Calendari Mallorquí de franc-. Com no podia ser d’altra manera, el protagonisme de la portada és per les vacunes, que han estat el gran tema de l’any, primer per l’esperança de tenir-les, després per la gestió i, finalment, per la seva eficàcia. Arribam a les portes del nou any i la fotografia de portada és per l’inici de la campanya de la vacunació infantil, així que el nostre ‘portal de Betlem’ són aquests punts covid exprés que l’administren.

Però no oblidem que, tot i les crides al seny i les restriccions que poden venir, són dates nadalenques, i per això a aquesta revista trobareu la millor agenda d’actes de tots el municipis de la contrada fins a la setmana de passat Reis, quan ens trobem a les portes dels sant antonis.

Trobareu a aquesta revista núm. 405 informació d’actualitat de tots els pobles, una entrevista amb la terapeuta Vera Bilicka, afectada per la SIDA, cròniques de les fires -com la de l’arròs de Sa Pobla, la de Llubí o la de Sineu, i moltes més coses.

Des de l’equip de Sa Plaça us volem desitjar un Nadal i any nou que sigui POSITIU només en felicitat, salut i bones notícies. Molts d’anys!

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Aquí i ara

MÉS per Inca mou peça per encarar la segona meitat de la legislatura i amb la dimissió anunciada del regidor Biel Frontera força una...

Aquí i ara

L'Ajuntament afronta l'entrada de l'any escolar reforçant l'organització del tràfic i el pla de neteja dels centres educatius

Aquí i ara

La regidora Aina Munar diu que el batle Llorenç Perelló "darrerament està més pendent de Marga Prohens que dels alaroners"

Afers i gent

Bombers de Mallorca i efectius de Policia Local i Guàrdia Civil varen participar aquest dimecres en el rescat d’un home de 85 anys que...