Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Qui som?

La revista SA PLAÇA va néixer a sa Pobla a iniciativa de l’Obra Cultural Balear i tenia caràcter mensual. L’any 1.999 passà a mans d’Inforaiguer amb el compromís d’editar-la en català i amb temes lligats a la terra. D’immediat es semi professionalitzà i amplià l’àmbit informatiu i de distribució a una àmplia contrada del Nord de Mallorca, al temps que es diversificaven i s’estructuraven nous continguts informatius. Cap allà l’any 2003, progressivament es passà del mensual a una revista quinzenal amb cinc grans àrees de continguts: aparador (a manera d’agenda), aquí i ara (noticiari per pobles), àgora (opinió i debat), afers i gent (cròniques de societat, cultura, celebracions i pagesia). Des dels inicis, s’han editat suplements temàtics i actualment es mantenen dues línies de publicacions complementàries: el Calendari Mallorquí de SA PLAÇA (des de 2005) i ‘Espipellades literàries’ (amb 8 títols)

L’actual àmbit informatiu engloba les poblacions dels municipis d’Alaró, Alcúdia, Binissalem, Búger, Campanet, Consell, Costitx, Inca, Lloret, Lloseta, Llubí, Mancor, Maria, Muro, Pollença, Santa Margalida, Sa Pobla, Selva i Sineu.

Des de sempre ha estat associada a la Premsa Forana de Mallorca i des de 2017 forma part d’AMIC (associació de mitjans en català) i es controlada per l’OJD.

Pel que fa a l’empresa, Inforaiguer Societat Cooperativa està formada per periodistes i des de 2001 forma part de la Unió de Cooperatives de Treball de les Illes (UCTAIB). A part de la revista, manté una línia editorial de llibres sota la firma Inforaiguer.