Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Calendari Mallorquí

Calendari Mallorquí 2024, amb tots els recorreguts de la lluna i el seu efecte sobre les plantes

Del coneixement dels trànsits planetaris s’han desenvolupat tot un seguit de sabers nous que coincideixen sovint amb les creences antigues.

El Calendari Mallorquí de 2024 ja és ben a punt de sortir a la venda. A partir del divendres 24 de novembre el trobareu a tots els punts habituals de venda. Aquest calendari inclou un any més el calendari biodinàmic.

En el recorregut de 27 dies entorn de la terra, la lluna presenta distintes posicions tant en relació al planeta Terra com a les 12 regions del zodíac, i transmet distintes forces que es manifesten en els éssers vius i també a la climatologia i a diferents elements minerals.

Per a molta gent el coneixement de la lluna i els planetes es limita a una creença, però del coneixement dels trànsits planetaris s’han desenvolupat tot un seguit de sabers nous que coincideixen sovint amb les creences antigues.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'