Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Calendari Mallorquí

Torna el Calendari Mallorquí, el millor pronòstic per al 2023

El ‘parenòstic’ començarà a distribuir-se aquestes setmanes als punts de venda habituals

El ‘parenòstic’ no pot faltar a la cita, i a partir d’aquesta setmana començarà a estar disponible als punts de venda habituals. Els subscriptors de Sa Plaça el rebran de manera gratuïta amb la revista de desembre. Un any més arriba l’anunciador del 2023 amb les millors recomanacions per les feines del camp. 

Entram al desembre i l’editorial Inforaiguer torna a tenir llesta una nova edició del Calendari Mallorquí de cara a l’any nou. 84 pàgines per pronosticar amb detall el 2023 que tenim a les portes. Un ‘parenòstic’ que ha arrelat en el mercat illenc i que compta amb milers de seguidors fidels que ja ens han fet saber aquestes darreres setmanes que esperen amb ganes la sortida de l’edició 2023.

L’estructura segueix el guió dels darrers anys i s’inicia amb un repàs a l’any agrícola 2021-2022 amb un resum meteorològic i un article de la pujada de costos. També trobareu el llistat de tots els mercats setmanals dels pobles de l’illa i dels mercadets ocasionals. 

Després comença el repàs de l’any, mes a mes. En primer lloc es fa esment a les festes locals de cada localitat i a les celebracions, després tots els dies amb el santoral i altres dates assenyalades; les tasques agrícoles al jardí i a l’hort segons les llunes, i el calendari agrícola biodinàmic.

Una novetat d’enguany és la secció  ‘Cuinarts’ de Carme Contestí, que ens presenta dotze receptes de cuina inspirades en obres d’art.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'