Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Ca n’Ignasi prepara més de 200 kg de faves solidàries pel Dijous Gros

Avui és un dijous especial a Inca, perquè es celebra el Dijous Gros. D’aquesta forma, el mercat habitual, si el clima ho permet, s’allargarà fins el capvespre, i al llarg del matí s’han succeït un seguit d’activitats, com la Fira de la Gent Gran, a la plaça del mercat cobert, o Tallers per infants a la plaça de Mallorca.

Però les grans protagonistes de la jornada són les faves i els onze restaurants que avui ofereixen plats amb faves al seu menú. D’igual forma, a la plaça de l’Aigua es celebra el 9è Dinar Popular de bessons de faves, organitzat per Ca n’Ignasi, Associació Gastronòmica i Inca Solidària. Tots els beneficis del dinar es destinaran a causes socials locals, com el menjador social i la creu roja. Jaume Estrany, el vicepresident d’Inca solidària, explica que “ha fet el dia ideal per menjar faves, perquè no fa calor ni vent”. En aquesta novena edició calculen que donaran dinar a unes 500 persones, ja que han preparat més de 200 kg de menjar.

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'