Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Els municipis aposten per visualitzar la diversitat de gènere

Inca aprofita per anunciar l’Orgullosament Inca 2022, amb una programació d’actes de l’11 al 15 de juliol

Inca aprofita per anunciar l'Orgullosament Inca 2022, amb una programació d'actes de l'11 al 15 de juliol

El 28 de juny, és el data que es va fitxar com a Dia per l’alliberament Lesbià, Gai, Transexual, Bisexual i Intersexual. És una diada on es vol implementar la tolerància zero davant de la discriminació per motiu d’orientació sexual i identitat. Davant les constants agressions que pateixen diferents col·lectius per la seva inclinació i aposta sexual i de gènere, des de les escoles fins les administracions públiques s’han bolcat en la celebració d’actes per donar visibilitat a la diversitat social en la que es necessari conviure. A més de la lectura de manifest i la penjada de banderes amb els colors de l’arc de sant Martí, s’han organitzat xerrades, cinemes i tallers, a més de concerts.

A Alcúdia s’ha impulsat la campanya ‘Alcúdia Orgullosa’, que ha agafat d’emblema els ventalls amb els colors de l’arc multicolor. Ahir es va llegir el manifest a càrrec de Llorenç Alemany Cladera.

Balconada de l’Ajuntament d’Inca.

A Inca, la façana de l’Ajuntament penjà la bandera LGTBI al balcó. L’acte comptà amb la participació del batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora d’Igualtat, Antònia Maria Sabater; i altres membres del consistori i representants de l’Associació Únic.

«A poc a poc anam fent passes per garantir els drets de totes les persones LGTBI, tot i que encara queda un llarg camí per recórrer. Per això, hem de seguir donant suport al col·lectiu i la seva lluita, desenvolupant accions de visibilització i sensibilització», assenyalà Sabater. 

D’aquesta manera comença el compte enrere per l’Orgullosament Inca 2022. Enguany, per començar a encalentir motors l’Ajuntament d’Inca realitzarà una festa de presentació, el pròxim 1 de juliol a Sa Lluna. L’acte comptarà amb la participació de Pep Noguera, Albert Pinya i Silvia Supestar, entre altres, que animaran l’acte amb molta música i diversió. 

Enguany aquesta commemoració amplia la seva programació i de l’11 al 15 de juliol, es duran a terme moltes activitats, com ara presentacions de llibres i un cicle de cinema. El Festival se celebrarà el dia 15 de juliol i enguany comptarem amb la participació de Sofía Cristo, la cantant Rebeca, Drag Vulcano i les drags locals Mystica Vileila, Stacy Lover, Mortia Dickinsane i Lolita Kahos, entre moltes altres artistes.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'