Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

La Fira del Vi torna al Claustre i s’amplia en la seva 20a edició

Torna la Fira del Vi, de nou, al Claustre de Sant Domingo de Pollença, ja que les darreres edicions, degut a la pandèmia, s’havien celebrat al solar de Can Conill. 

Miquel Llobeta, regidor de Fires i Mercats, explica que per celebrar la 20a edició, s’han preparat un seguit de propostes noves, com el concert de piano de Lluís Capdevila, que presentarà divendres, 5 de maig, el seu nou àlbum, Lament. “Això és una novetat, perquè normalment la fira només es feia dissabte i diumenge” explica el regidor. 

D’aquesta forma, el dissabte matí, es reserva un horari especial per als professionals del sector. A més, el següent dimarts, 9 de maig, a les 20 hores, el Club Nàutic de Pollença  acollirà una xerrada de la bioquímica Reyes González Centeno, en el marc de la fira, sobre la influència de la fusta sobre el vi. 

Una quarantena de bodegues participen de l’esdeveniment, així com una selecció de cellers de la zona del Falset (DO Montsant), que donaran a conèixer i tastar el seu producte. A més, aquest es podrà adquirir, i amb l’entrada es gaudirà de 5 euros de descompte.

En aquest ambient vinícola, i per començar a obrir boca, dijous, 4 de maig, al pati de l’Ajuntament de Pollença es celebrarà un maridatge de vi i òpera, en el marc de la Primavera Cultural Pollencina. El tenor líric mallorquí José Manuel Sánchez, juntament amb la soprano palmesana Paula Riera i el pianista Francesc Blanco,  amenitzaran el tast de vins de les bodegues de Can Vidalet, amb un programa clàssic de Verdi, Escalas, Puccini i Donizetti, entre d’altres. La mateixa actuació es repetirà el 14 de maig a la Bodega de son Bordils, en el marc del Festival Mallorcòpera.

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'