Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

‘Les cançons de Samper’ i l’obra ‘Les Petites Coses’ omplen el cap de setmana del Teatre d’Inca

Aquest cap de setmana el Teatre Principal d’Inca obre les portes a la música i a les arts escèniques amb el concert ‘Les cançons de Samper’ i l’espectacle teatral ‘Les Petites Coses’, de La Mecànica.

El dissabte a les 19h serà el torn de ‘Les cançons de Samper’. Baltasar Samper fou un compositor, director, crític i etnomusicòleg activíssim a les Illes Balears i Barcelona entre 1915 i 1939. Amb el recital que interpretaran la soprano Marta Bauzà Soler i el pianista Tomeu Moll-Mas escoltarem per primera vegada al segle XXI moltes d’aquestes cançons oblidades d’enorme valor artístic i històric. 30 minuts abans de començar el concert, es farà una presentació a càrrec dels intèrprets i d’Andreu Corbera.

Diumenge 27 a les 18h arriba ‘Les Petites Coses’, de La Mecànica, un espectacle construït a partir de les vivències dels creadors i creadores, i d’un col·lectiu de pares i mares que han volgut compartir experiències amb nosaltres. Parla de nosaltres, els adults, de com veiem als nins i nines, de com escoltam i de com, mirant-los, ens demanam què va passar que un dia, els adults, vàrem deixar de jugar.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'