Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

L’univers Pessoa arriba al Teatre Principal d’Inca de la mà de Pep Tosar

‘El Fingidor’, de Pep Tosar, i un concert de Pep Garau Quartet protagonitzen el cap de setmana del Teatre.

'El Fingidor', de Pep Tosar, i un concert de Pep Garau Quartet protagonitzen el cap de setmana del Teatre.

Aquest dissabte 19 l’escenari del Teatre d’Inca tendrà l’oportunitat d’obrir-se a l’univers Pessoa amb la representació de ‘El Fingidor’, dirigida per Pep Tosar. És un muntatge multidisciplonari que fa servir el text, acompanyat de llenguatge de circ, música i l’audiovisual per recrear l’univers de Pessoa.

Pep Tosar, és qui, amb el seu singular llenguatge escènic, recrea el cosmos vital i creatiu de l’autor, com ja ha fet anteriorment en els seus espectacles sobre Bernhard, Lorca, Estellés, Damià Huguet o Blai Bonet. L’obra combina el teatre documental amb una posada en escena poèticament onírica i precisa, on s’inclouen la veu, la paraula, la música, la imatge i el circ. 

Una producció del Grec 2021 Festival de Barcelona, el Teatre Principal de Palma i Oblideu-vos de nosaltres. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i el Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC). 

Els intèrprets són: Pep Tosar, Elisabet Raspall, piano, Joana Gomila, veu i sintetitzador, Griselda Juncà i Tomeu Amer (Hotel Iocandi), circ.

Divendres de música i cinema

El dia anterior, divendres 18, els dos escenaris del Teatre Principal estaran plens amb el concert de Pep Garau Quartet, i cinema amb la projecció de la pel·lícula ‘CODA’. El concert serà a la sala Petita, amb la participació de Pep Garau, trompeta, Tomeu Garcias, trombó,
Llorenç Barceló, 
orgue Hammond, i Màrius Koopman, bateria.

Pep Garau

A la mateixa hora, projecció de CODA a la sala Principal, film de 2021 dirigit per Sian Heder. També estan previstes sessions de cinema el dijous 17, amb ‘Competencia oficial’ (2021), protagonitzada per Antonio Banderas i Penélope Cruz. El diumenge 20 a les 20 h. arriba a la pantalla ‘Muerte en el Nilo’ (2022), dirigida i protagonitzada per Kenneth Branagh.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'