Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

L’univers Pessoa arriba al Teatre Principal d’Inca de la mà de Pep Tosar

‘El Fingidor’, de Pep Tosar, i un concert de Pep Garau Quartet protagonitzen el cap de setmana del Teatre.

'El Fingidor', de Pep Tosar, i un concert de Pep Garau Quartet protagonitzen el cap de setmana del Teatre.

Aquest dissabte 19 l’escenari del Teatre d’Inca tendrà l’oportunitat d’obrir-se a l’univers Pessoa amb la representació de ‘El Fingidor’, dirigida per Pep Tosar. És un muntatge multidisciplonari que fa servir el text, acompanyat de llenguatge de circ, música i l’audiovisual per recrear l’univers de Pessoa.

Pep Tosar, és qui, amb el seu singular llenguatge escènic, recrea el cosmos vital i creatiu de l’autor, com ja ha fet anteriorment en els seus espectacles sobre Bernhard, Lorca, Estellés, Damià Huguet o Blai Bonet. L’obra combina el teatre documental amb una posada en escena poèticament onírica i precisa, on s’inclouen la veu, la paraula, la música, la imatge i el circ. 

Una producció del Grec 2021 Festival de Barcelona, el Teatre Principal de Palma i Oblideu-vos de nosaltres. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura i el Institut de la Llengua i la Cultura de les Illes Balears (ILLENC). 

Els intèrprets són: Pep Tosar, Elisabet Raspall, piano, Joana Gomila, veu i sintetitzador, Griselda Juncà i Tomeu Amer (Hotel Iocandi), circ.

Divendres de música i cinema

El dia anterior, divendres 18, els dos escenaris del Teatre Principal estaran plens amb el concert de Pep Garau Quartet, i cinema amb la projecció de la pel·lícula ‘CODA’. El concert serà a la sala Petita, amb la participació de Pep Garau, trompeta, Tomeu Garcias, trombó,
Llorenç Barceló, 
orgue Hammond, i Màrius Koopman, bateria.

Pep Garau

A la mateixa hora, projecció de CODA a la sala Principal, film de 2021 dirigit per Sian Heder. També estan previstes sessions de cinema el dijous 17, amb ‘Competencia oficial’ (2021), protagonitzada per Antonio Banderas i Penélope Cruz. El diumenge 20 a les 20 h. arriba a la pantalla ‘Muerte en el Nilo’ (2022), dirigida i protagonitzada per Kenneth Branagh.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'