Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Pollença i Caimari protagonitzen el cap de setmana d’oferta musical

El Festival Brahms presenta al Claustre el tercer concert i a Caimari es presenta el festival internacional de Música Antiga

El Festival Brahms presenta al Claustre el tercer concert i a Caimari es presenta el festival internacional de Música Antiga

Aquesta setmana s’han acabat les vacances escolars, però l’activitat cultural d’estiu segueix ben viva com ho demostra l’agenda d’activitats d’aquest cap de setmana. L’apartat musical compta amb el protagonisme de dos festivals, el Brahms de Pollença i el de Música Antiga de Caimari.

El Festival Internacional de Música Antiga de Caimari celebra enguany la seva 12a edició. La mostra comptarà amb cinc concerts des de la seva inauguració, aquest dissabte 17 de setembre, i fins al 14 d’octubre. En aquesta edició, els intèrprets aporten actuacions dins el període de la música renaixentista i primera etapa del barroc, tret d’una actuació que se centra en la figura més emblemàtica del Barroc: Johan Sebastian Bach. Els concerts programats tenen en comú l’alt nivell artístic de les formacions musicals que hi participen. 

Per la seva banda, el Festival Brahms de Pollença arriba al tercer dels quatre concerts aquest dissabte 17 de setembre a les 20h amb l’actuació del Dúo Sosnowska-Garcías. El concert tindrà lloc al Claustre de Sant Domingo Pollença. El duet està integrat per dos músics joves però amb una carrera destacada als seus respectius països. La violoncel·lista Zuzanna Sosnowska és guanyadora, entre altres premis, del Premi Lutoslwaski, guardó de major prestigi pels intèrprets a Polònia. Magí Garcías és un dels pianistes més destacats de Mallorca, guanyador de certàmens com el Concurs Internacional de les Corts de Barcelona o l’Art Jove 2018.

Altres cites de l’agenda del cap de setmana

Avui divendres 16 a can Llobera de Pollença es farà la conferència ‘Mestres de la paraula’, amb narració, interpretació i música.

A Llubí, també avui divendres, s’ha organitzat una xerrada a càrrec de Joan Forcades sobre activitat física, salut i qualitat de vida. Serà a les 19 h al Casal d’Entitats.

El dissabte 17 a Inca, dins el programa d’actes de la Setmana Europea de la Mobilitat, s’ha programat una exposició de vehicles elèctrics al carrer de Jaume Armengol. També hi haurà activitats infantils entre les 10.30 i les 13.30 al carrer del general Luque. L’endemà, diumenge 18, s’ha convocat una bicicletada.

El diumenge 18 a partir de les 9h se celebra a Alcúdia la XXX monogràfica nacional del club espanyol de ca de bou, vàlid pel campionat d’Espanya. Es farà a la plaça Mallorca.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'