Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Armengol i Cladera visiten Santa Margalida, Inca i Consell

Ahir la presidenta del Govern, Francina Armengol, va fer ruta per Santa Margalida i Inca, per visitar algunes noves edificacions. A Santa Margalida, ella i la consellera Gómez, juntament amb l’equip de govern, van posar la primera pedra de les noves instal·lacions de la Unitat Bàsica de Salut, que s’enllestirà durant el segon semetre d’aquest any, i serà més gran i oferirà més serveis: 8 consultes i més sales d’intervenció que milloraran l’atenció sanitària, amb dos metges de família, dos infermers, un pediatra, un infermer de pediatria, un tècnic en cures d’infermeria i un administratiu.

A Inca, Armengol va visitar les obres de l’IES Pau Casesnoves, un projecte de millora de més d’1,7 milions per a la construcció d’un nou edifici al centre, que dotarà de nous espais per cobrir la demanda d’escolarització. Les obres tenen un termini d’execució de 12 mesos i inclouran un taller d’automoció i el gimnàs.  

Per altra banda, la presidenta del consell, Catalina Cladera, juntament amb el batle de Consell, Andreu Isern, va fer el seguiment de les millores en sostenibilitat, equipaments esportius, espais públics i eficiència energètica subvencionades per la institució insular amb un total d’1,5 milions d’euros. Entre aquests projectes hi ha els finançats pel Pla RenovEsport per millorar i crear noves instal·lacions esportives municipals, que a Consell ascendeix a 216.639 € i ha permès substituir el paviment del pavelló Cati Pol, la renovació del paviment de la pista coberta multifuncional, renovar la il·luminació del camp de futbol i la pista de pàdel, i la creació d’un mòdul esportiu, així com un nou parc infantil.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'