Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

El Consell triplica la presència del No i Punt! als municipis de Mallorca i quadruplica el pressupost per prevenir les violències sexuals

El conseller de Presidència, Javier de Juan, la directora insular d’Igualtat i Diversitat, Rosa Cursach, el regidor de Justícia Social, Feminisme i LGTBI+, Alberto Jarabo i la directora general de l’àrea de Justícia social, Mertixell Esquirol, han presentat la nova imatge gràfica de No i Punt! a la plaça de l’ajuntament. També han anunciat la jornada de “Prevenció de les violències sexuals en espais d’oci i festius” que es durà a terme el 20 d’abril.

De Juan ha recordat que la iniciativa va sorgir de l’Ajuntament de Palma i ha destacat que el Consell l’ha fet arribat a tota Mallorca. “Com a mostra del compromís que tenim amb aquesta campanya, enguany triplicam les paradetes que posarem a disposició dels municipis i quadruplicam el pressupost”. Així passarà de 20 a 60 paradetes. El contracte és bianual i anualment es destinarà 89.000 euros per les paradetes i marxandatge.

L’any 2022 hi ha hagut 34 municipis adherits a la campanya No i Punt!, es va posar a disposició dels Ajuntaments 20 punts d’informació, amb professionals amb formació especialitzada en violències masclistes i atenció en crisi.

“Hem de ser capaços de sensibilitzar, però també de poder actuar”, ha dit el regidor Alberto Jarabo qui ha explicat que des del consistori es treballa per incorporar al pròxim contracte de la campanya “No i Punt!” la presència de les carpes més enllà dels grans esdeveniments de la ciutat: “volem que si una associació de veïnats o una entitat organitza un esdeveniment i sol·liciti un punt d’atenció hi puguem arribar allà també. Creiem que és un canvi important que acosta la campanya a tots els racons de la ciutat”

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'