Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Inca posa anuncis del mercat del Dijous als cotxes de ‘rent a car’ de Mallorca

Els visitants que arriben a Mallorca i lloguen un cotxe es podran trobar material publicitari informatiu del mercat del Dijous inquer, gràcies a la inciativa de l’Ajuntament d’Inca i la Fundació Mallorca Turisme. D’aquesta manera, es promou la capital del Raiguer entre les persones que vénen de vacances a l’illa amb la finalitat d’atreure visitants i contribuir a desestacionalitzar el turisme. 

«Inca és un municipi amb un gran potencial turístic, que anam impulsant a poc a poc. Per tant, el nostre objectiu és que el turista visiti la nostra ciutat amb l’excusa d’anar de mercat i aprofiti per conèixer la història de la ciutat i descobreixi els racons culturals, gastronòmics i patrimonials d’Inca» explica el regidor de turisme, Miguel Ángel Cortés

El Dijous és un dels mercats setmanals més grans i amb més tradició de l’illa, atraient cada setmana a milers de visitants. En el mercat es poden trobar productes locals, artesania, tèxtil, alimentació i plantes. 

Cal destacar que des de l’Ajuntament d’Inca s’ha fet feina durant els darrers anys per impulsar turísticament la ciutat i promoure el seu patrimoni històric i cultural. Entre altres iniciatives, s’ha desenvolupat una nova plana web turística, s’han instal·lat nous suports amb indicatius dels punts d’interès i s’han posat en marxa visites guiades setmanals per donar a conèixer la seva història, cultura, gastronomia i comerç local. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser