Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

43 ajuntaments podran contractar el subministrament d’energia renovable gràcies al conveni entre Endesa i la FELIB

El president de la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears (FELIB), Antoni Salas Roca, i el director general d’Endesa a Balears, Martí Ribas, han signat el conveni que materialitza el resultat del concurs que Endesa ha guanyat per al contracte de subministrament d’energia elèctrica d’origen 100% renovable a les entitats locals de les Illes Balears.

Endesa subministrarà energia 100% renovable als ajuntaments de les Illes Balears que s’hi adhereixin. Antoni Salas ha destacat que “tots són avantatges, els municipis adherits a la central de contractació d’energia han aconseguit un 80%  d’estalvi en la factura energètica dels darrers mesos”

Martí Ribas ha remarcat que “el contracte ha permès donar el millor preu als ajuntaments de les Illes Balears, amb l’avantatge que disposaran d’energia d’origen 100% renovable, un fet molt important dins del camí del procés de transició energètica de les Illes Balears amb l’objectiu d’aconseguir una economia descarbonitzada el 2040”. D’aquesta manera, Martí Ribas destaca el compromís d’Endesa amb la societat i les institucions de les Illes Balears.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'