Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Alaró inclou el partit setmanal de l’equip femení de futbol en el programa del 8M

La revindicació feminista del mes de març a Alaró donarà espai enguany al món de l’esport, i més concretament del futbol. El programa d’activitats que ha presentat l’ajuntament inclou el partit setmanal de l’equip femení de la UE Alaró, que es disputarà el diumenge 6 contra el Porto Cristo a partir de les 16.30h. El divendres anterior, dia 4, al casal de Son Tugores s’ha programat una xerrada per tractar el tema de l’esport amb perspectiva de gènere, a càrrec de l’esportista Bel Calero Garau.

El dia 9 el club de lectura del casal Son Tugores estarà dedicat a la ‘La dona veloç’, i al mateix espai, l’hora del conte del dijous 10 es farà el conte-taller ‘Els nins amb els nins i les nines amb les nines’, amb Aina Zuazaga.

El dissabte 12 s’inaugura també a Son Tugores l’exposició ‘Filtres de colors’ d’Inma Alonso, amb l’actuació musical de Clara Ingold. Finalment, el grup Pinkateatre representarà l’obra ‘Dóna no, DONA’ al Teatre d’Alaró els dies 12 i 13.

Per la seva banda, la delegació de l’Obra Cultural Balear ha organitzat el divendres 11 de març una conferència de la doctora en història Isabel Peñarrubia: ‘Contribució històrica de les dones mallorquines a la llengua catalana’.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'