Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Sa Pobla mostra pit amb l’escut municipal donant més presència i significació al grif

L’Ajuntament de sa Pobla ha encarregat un informe històric justificatiu per fer quatre retocs estètics al seu escut amb l’objectiu de modernitzar-lo agafant com a base l’emblema aprovat per acord municipal de l’any 1953. Aquesta proposta ja ha estat aprovada inicialment pel ple de l’Ajuntament de dia 10 de març i ara hi ha vint dies per si algú vol presentar al·legacions. 

El ‘lifting’ afecta sobretot al grif, donant-li més presència, o com diu l’informe, representar-lo amb “ales més gruixades i un semblant més natural de la criatura”. A més, es substitueix el color daurat pel color beix “per donar una imatge més modesta del municipi”. El nou grif tendrà el bec més punxegut, les urpes més agressives, el pit més imponent “suggerint valentia i perseverança”, ales “més imponents”, i amb els trets del lleó més definits i amb detalls “més naturals”.

La proposta gràfica explica que el problema actual de l’escut és que se’n fa un ús indiscriminat, depenent de professionals aliens a l’Ajuntament, que el manipulen sense coincidir amb colors, ubicació o tipografia, i això provoca una manca de personalitat corporativa.

La voluntat d’ordenar la imatge corporativa sorgeix després d’haver observat una proliferació de logotips que han sorgit els darrers anys, fins el punt que podia semblar que pertanyien a organismes diferents a causa de la seva deformació per el seu propi ús.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'