Eduardo Matteucci va venir cap a Mallorca. Després, arribaren la seva dona i les filles. És n’Alejandra Biasoli la mare que conta la història familiar, amb n’Eduardo que va arribar sol, des de l’Argentina on tenien un restaurant. Així mateix s’ocupava de la venda de vaques. Decidí venir. N’Alejandra recorda com “el meu home va arribar a l’illa i va començar a treballar a s’Arenal. Se va encaminar. Acabà la temporada i a cercar feina. I arribà a Alcúdia, al Mal Pas, amb bus i una bossa. I es trobà amb en Tomeu de Can Seguinet, al Mal Pas que li digué que “si trobes on viure la feina és teva.Va ser de la mà de Manolo el taxista, que va aconseguir un pis, i després les filles i jo vinguérem a Mallorca. Eduardo trobà les persones adequades al seu camí”.
Agafà un bar a la zona de l’Avinguda Tucà, Mindanao. Però conta Alejandra “ d’allà la crisi de 2006-2007, ens afectà. I vàrem haver de remar. Agafàrem un bar a Palma. Anàvem i veníem i una de les meves filles feia feina als Siesta, i ens en vàrem sortir. No és la sort, ens ho hem de proposar. Depèn de si tu vols. Vàrem voler preservar tot l’aconseguit. I de Palma, anàrem a l’hotel Sant Jordi de Pollença. Vàrem tenir una oportunitat, al restaurant ja que ningú el volia”.
La feina d’un restaurant és dura. Però aquesta família demostra la importància de pensar pel bé de tots. No deixen que s’escapi cap sentiment. Gaudeixen de fer agradable el moment i el paladar. Elles gaudeixen de cuinar i oferir els millors plats. És la seva professió i la seva passió.
Pot ser una bona tria, Amb família, amb amics, amb una àrea de joc per als més petits.
De la carta, podem destacar des de les anxoves del cantàbric, carpaccio de salmó i vedella gallega, ous estrellats amb patates fregides i “morcilla” de Burgos, empanada criolla casera, xoriç “criollo” casolà a la brasa amb patates. Musclos al vi blanc, graella de verdures a la brasa amb salsa romesco, carns a la brasa, llom amb col, porcella, peixos, pastes fresques i paelles i arrossos, des de la paella de l’hort, amb arròs bomba o paella de bacallà amb verdures… de les postres destaca el “Don Pedro”, el coulant i el brownie casolà. Ampla selecció de vins mallorquins, així com d’altres comunitats vitivinícoles, sense oblidar els vins de Mendoza.
Una carta diversa i variada, fusionant alguns ingredients a la seva manera. Així solen néixer plats diferents amb la influència de la terra on varen néixer i de l’actual terra que ja la senten seva. Així ho transmeten a la taula, i ho serveixen amb simpatia i calidesa. Placeta Garden es troba en un espai ampli, en una zona turística entre Pollença i Port de Pollença, al creuer cap a Cala de Sant Vicenç.
Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió