Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

El poble d’Alcúdia es queda sense carnisseria

Ahir la Carnisseria Can Ramis d’Alcúdia va tancar les seves portes per sempre. El negoci, que l’any passat va obtenir el reconeixement de començ emblemàtic de les Illes Balears, i que porta obert des de 1948, s’ha vist obligat a baixar la persiana. 

D’aquesta forma, ahir veïnats d’Alcúdia i clients de tota la vida van apropar-se al Passeig de la Mare de Déu de la Victòria per acomiadar-se del comerç i les seves treballadores amb un petit homenatge, uns regals i unes dedicatòries de comiat. A la convocatòria, organitzada pel grup Podemos, hi van acudir una trentena de persones, que amb molta emoció van dir adéu a una de les darreres botigues “de tota la vida” del poble. 

Amb el tancament de l’establiment, Alcúdia es queda sense carnisseria dins el poble, i malgrat les especulacions que fan els veïns per saber qui ha comprat el local o si en faran un hotel, el seu antic amo assegura que els nous propietaris son uns joves de Palma que muntaran un restaurant de menjar hawaià. 

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'