Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Els premis Pare Colom d’Inca fan gira per promocionar-se a Catalunya

L’Ajuntament d’Inca va presentar aquest dissabte les obres guanyadores dels Premis Literaris Pare Colom a Barcelona. L’acte de presentació es va celebrar a la llibreria La Central i va estar presidit per la regidora de Cultura, Alice Weber. «La difusió dels Premis per tots els territoris de parla catalana és un dels objectius complerts durant aquests darrers anys, i és una mostra de la bona acollida i renom que han adquirit aquests guardons, especialment a Catalunya.», assenyala Weber. 

S’ha presentat a Catalunya el llibre titulat “Menjaràs Pols” de Joan Duran i Ferrer, que va rebre el premi en la modalitat de narrativa; l’obra “La deliberació dels escorpins” de Laura Gost, premiada en l’apartat de teatre; i el poemari “Domini Fosc”, de Josep Maria Fulquet, premi Pare Colom de Poesia 2021. Així mateix, també s’ha presentat el poemari “Són ets i uts” de Pere Perelló i Nomdedéu, que va quedar finalista i finalment s’ha editat per la seva qualitat.

L’Ajuntament compta amb la col·laboració de l’editorial Lleonard Muntaner, la qual edita les obres guanyadores d’aquest certamen literari i promou la difusió de les obres. Els Premis Literaris Pare Colom, promoguts per l’Ajuntament d’Inca, varen néixer l’any 2003 amb la finalitat de promoure la cultura i donar un impuls a la literatura catalana. De fet, varen començar primer com a premis de narrativa, després en 2009 es va integrar la modalitat de poesia i, finalment, en 2013 la de teatre. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Mestre Antoni Bissanyes, de Pollença, diu adéu a cinquanta anys de pastisser

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'