Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Presenten el nou CEIP de Sa Pobla

La Conselleria d’Educació i Formació professional mitjançant l’Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius va presentar ahir a l’Ajuntament de Sa Pobla el projecte bàsic del nou centre d’Infantil i Primària. El centre s’ubicarà en un solar situat a les afores del nucli de sa Pobla, a prop del polígon industrial de Can Peu Blanc. La superfície del solar és de 11.732,08 m2 i  el CEIP tindrà una superfície construïda de 3.780 m2 distribuïts en planta baixa i 2 altures.   

El nou CEIP serà de dues línies i comptarà amb 6 unitats d’infantil i 12 de primària, a més d’un aula UEECO per acollir a un total de 450 alumnes. Amb un pressupost aproximat d’un 6 milions d’euros té un termini d’execució de 14 mesos. Des del curs passat (2021/22) el centre Can Cirera Prim acull provisionalment l’alumnat del futur nou CEIP de Sa Pobla. 

Aquest projecte és una de les obres previstes en el Pla d’Infraestructures Educatives 2016-2023 per a totes les illes per respondre de manera ordenada i objectiva a les necessitats estructurals que presenten els centres educatius de les Illes Balears.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'