Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Sa Pobla aborda amb un cicle de lectura familiar la problemàtica de les xarxes socials i el sexe

El cicle de xerrades de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de sa Pobla “Ajudem a Créixer” i el Pla Lector de l’IES Can Peu Blanc conflueixen enguany en l’activitat “Lectura per créixer en família”. El cicle pretén abordar qüestions relacionades amb les xarxes socials, el sexe i la corresponsabilitat familiar en el context de la infància i adolescència a través de la lectura de tres obres i una xerrada posterior.

Els dies 30 novembre, 22 de febrer i 18 d’abril es durà a terme la posada en comú de cada un dels tres llibres triats, que podran comprar-se a un preu reduït perquè seran subvencionats en part per l’Ajuntament de sa Pobla i l’AFA del centre. L’IES Can Peu Blanc acollirà les tres trobades, obertes al públic en general, per comentar els aspectes més rellevants del llibre amb les aportacions d’especialistes convidats o, en el cas de la tercera lectura, del mateix autor.

El principi del cercle de Michi Kobayashi és el llibre escollit per encetar el cicle el dia 30 de novembre. Es tracta d’un llibre breu que d’una manera molt propera presenta els problemes d’aïllament i incomunicació que poden provocar les xarxes socials. El policia tutor de sa Pobla i Raquel Herrezuelo, de Fundació IRES, seran les veus especialistes convidades.

El cicle continuarà dia 22 de febrer amb Això no és sexe, de Marina Marroquí, sobre les conseqüències negatives del porno com a font d’educació sexual i la necessitat d’una sexualitat alternativa, sana, respectuosa i feliç. Lluís Ballester serà l’expert que orientarà als assistents.

El 18 d’abril es tancarà el cicle amb el llibre d’Arturo Padilla La Tempesta. En aquesta ocasió, l’autor del llibre i Pep Alemany complementaran la xerrada. Des de l’argument s’enfilarà la temàtica de la corresponsabilitat familiar.

Coincidint amb el Dia de les Biblioteques, l’IES Can Peu Blanc ha inaugurat la seva biblioteca. L’Ajuntament de sa Pobla, la biblioteca municipal es Rafal i l’AFA del centre hi han contribuït amb una aportació de llibres.

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.
Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'