Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Costitx convoca el Raïm Wine Fest, primer festival itinerant del Vi de la Terra

Agenda del cap de setmana: a sa Pobla comença l’Encontre Internacional de Compositors, i festes del barri de Sant Francesc a Inca

El dissabte 1 d’octubre, el vi i la música seran protagonistes a la plaça del Jardí, a Costitx, a partir de les 18 hores, amb la celebració de la primera edició del Raïm Wine Fest, el festival itinerant organitzat per Vi de la Terra Mallorca.

En aquesta primera edició del Raïm Wine Fest participen vuit cellers de l’IGP -Son Prim, 7103 Petit Celler, Son Alegre, Vins Ripoll, Tianna Negre, Blanca Terra, Dalt Turó i Son Vich de Superna- que donaran a tastar els seus vins: cada copa, 2 euros. A més es podran tastar les propostes gastronòmiques dels diferents foodtrucks instal·lats per a l’ocasió.

S’inaugura l’Encontre de Compositors a Crestatx

El dissabte 1a les 19 h la cita és a l’oratori de Crestatx, on s’inicia una nova edició de l’Encontre Internacional de Compositors de la Fundació ACA. La primera oferta musical és el projecte Readings on Des Prés, amb Joan Jordi Oliver i Z-Quartett. Una experiència de concert de 50 minuts que revisita la música del celebrat compositor renaixentista Josquin Des Prés i la presenta sota la nova llum dels nostres temps i en una formació completament renovada.

Campionat internacional de volei de veterans a Alcúdia

Del dia 3 al 9 d’octubre s’ha organitzat a Alcúdia el Campionat Internacional de Volei de veterans 2022. En total es donaran cita a Alcúdia més de 500 persones, entre esportistes i famílies d’arreu del món. El regidor de turisme Josep Cladera destaca la importància de continuar i repetir amb aquest esdeveniment esportiu i turístic a través de l’associació IVVA i la col·laboració de l’ajuntament amb la tasca organitzativa del club Voleibol Alcúdia.

A Inca el Museu del Calçat inaugura l’exposició de Juan Rodal i la barriada de Sant Francesc celebra les seves festes

El Museu del Calçat i la Indústria d’Inca inaugura, avui 30 de setembre a les 19 hores, l’exposició fotogràfica «Allà on les coses es fan com sempre» de Juan Rodal. La vetllada serà amenitzada amb un concert de groove jazz amb “Els Emmentals”.Totes les fotografies han estat preses a la fàbrica de Lotusse d’Inca. 

A més, aquest cap de setmana, Inca celebra les tradicionals festes de la barriada de Sant Francesc. Començaran dissabte 1 d’octubre amb una cercavila amb els Caparrots d’Inca i la Batucada Renou d’Inca. Després, a les 19 hores, es duran a terme tallers i activitats infantils al carrer de Fra Pere Joan Cerdà. A continuació, se celebrarà el tradicional sopar a la fresca, amb servei de torradores. Durant la jornada de germanor, hi haurà música en directe a càrrec de «Josephine’s Trio. 

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'