Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

El porc negre serà el rei del Dijous Bo

Aquest cap de setmana Inca presenta la Fira de l’Esport i l’Oci.

Un animal amb molt de pes dins el Dijous Bo d’Inca, el porc negre, és el protagonista del cartell anunciador del programa d’actes de l’edició d’enguany. Ángel Ligero, artista apassionat del disseny, ha estat el guanyador del concurs per seleccionar la imatge que promocionarà el Dijous Bo 2023. El batle d’Inca, Virgilio Moreno; la regidora de Fires i Dijous Bo, María José Fernández; y el regidor de Comunicació i Promoció de la Ciutat, Miguel Ángel Cortés, han presentat el cartell. 

Tot el pes de la imatge recau sobre una gran il·lustració d’un porc negre amb un capell i una senalla, que va de fira i compra productes locals. D’aquesta manera es vol “crear una imatge impactat i molt simbòlica d’allò que representat el Dijous Bo”. 

La imatge ha estat seleccionada entre una vintena de propostes, que es varen rebre en el marc del concurs. «La participació és oberta, la qual cosa ens permet conèixer la percepció que es té de la fira de les fires. Així, amb les propostes, hem pogut confirmar que el Dijous Bo és cultura, tradició, i  que és una fira a on el producte local té molt de pes», assenyala el batle. 

Arriba la Fira de l’Esport i l’Oci

Aquest dissabte 28 a les 12 hores es dóna el sus a la segona Fira,  dedicada un any més a l’esport i l’oci. Aquest cap de setmana, els responsables d’inaugurar la festivitat són els membres de l’Associació d’Amics de Ciència-Ficció. 

Els esdeveniments principals estan relacionats amb l’esport i el motor, però també es dóna importància a tot allò que té a veure amb l’oci i, especialment, els infants i els joves. 

Hi haurà demostracions de clubs esportius, federacions i associacions, a diferents carrers d’Inca, així com de la Fira del Motor. Se celebrarà també l’Homenatge a la Gent Gran, el Leather Fest, la Fira del Disc, la Fireta Friqui, el Tast de Ball i la Cursa de Sa Galleta.

El dissabte es durà a terme una carrera de carretons; i el diumenge el Claustre de Sant Domingo acollirà la Fireta «Vermut Bo», amb degustació i mostra de variats i vermuts. Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'