Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

El Teatre Principal d’Inca presenta un “Mes Indomable”

El Teatre Principal d’Inca presenta dos espectacles de teatre d’èxit per celebrar el Dia Internacional dela Dona, sota el lema “mes indomable”.

El pròxim diumenge, 5 de març, a les 19 hores: Rebota, rebota y en tu cara explota, un espectacle d’Agnès Mateus i Quim Tarrida, en gira nacional i internacional des de 2017, mereixedora del Premi Butaca 2018 a les Noves Aportacions Escèniques, Premi FAD Sebastià Gasch Aplaudiment 2018, Premi de la Crítica 2017 com a millor espectacle de Noves Tendències. En aquesta obra, la pròpia Agnès, amb ritme trepidant, entre acudits i to d’humor, desgrana un enfilall d’estereotips del masclisme (els acudits, els contes, els suposats afalags) que acaben per posar-nos davant un mirall del nostre temps. Un espectacle on allò físic i allò plàstic són d’una gran potència. Atenció a l’escena del llançador de ganivets!

El següent espectacle és divendres, 10 de març, a les 19 hores: Degenérate mucho, amb la música en directe i l’humor de Marta Sitjà i Nía Cortijo, conegudes com Las XL. L’obra reflexiona sobre com ens construim en base al binarisme de sexe i com això ens marca i condiciona. Las XL segueixen fidels a la seva fórmula d’espectacle-concert, reivindicant el cos no normatiu a través del vestuari i les actituds. Una proposta fresca i desvergonyida.

A banda d’això, demà divendres a les 20h s’estrena Silencio, una obra escrita a dues mans per Juan Mayorga i Blanca Portillo; un monòleg contundent on també parlen els silencis. A l’escenari puja Blanca Portillo vestida d’esmòquing convertint-se en l’alter ego de Juan Mayorga, perquè el monòleg és just l’adaptació teatral del discurs que el dramaturg va pronunciar en ingresar a la Real Academia de la Lengua Española on ocupa el seient marcat amb la lletra M.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'