Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Inca celebra el segon Festival de Música Barroca fent un camí des del final del renaixement al barroc

L’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Inca organitza, juntament amb el Teatre Principal d’Inca i en col·laboració amb la Fundació Es Convent i l’Associació Cultural Música Antiga de Caimari, el Festival Internacional de Música Barroca d’Inca (fimb’23). La segona edició del cicle, dirigit per Tomeu Seguí Campins, abastarà figures tan destacades com Bach, Vivaldi o Händel. A diferència de l’any passat, enguany també es faran demostracions de música del renaixement i del període de transició d’aquest al barroc.


“La finalitat és que la gent pugui entendre el perquè del barroc, per això enguany oferim a l’espectador un viatge al llarg del camí que hi ha fins a l’explosió d’aquesta etapa”, declara el director del cicle. És per això que enguany es dediquen dos concerts al stylus phantasticus, una fórmula estilística molt important cap al barroc.

Així, en el marc del fimb’23 la capital del Raiguer acollirà 6 concerts, que se celebraran en dos espais diferents: el Teatre Principal d’Inca i l’església de Santa Maria la Major. “Després de l’èxit de l’any passat, enguany tornam a apostar per aquests dos llocs tenint en compte que són molt adients musicalment parlant”, afegeix Seguí.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'