Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

L’Orquestra Simfònica interpreta Germania 500 a l’Auditori d’Alcúdia

Avui dissabte, 25 de febrer, a les 20 hores a l’Auditori d’Alcúdia es durà a terme el Concert Germania 500 d’Antoni Mairata , a càrrec de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears amb lletra de Maribel Servera, revisió de Bartomeu Mestre, escena Marga López, cantant Marian Lush, narrador Rodo Gener i direcció a càrrec de Bernat Quetgles. El preu de l’entrada és de 15€.

La Germania de Mallorca fou una fita rellevant en la història que no ha estat especialment recollida o tractada per la cultura popular en forma de cançons, rondalles o similars. És una ocasió idònia per aprofundir en els coneixements sobre aquest esdeveniment tan transcendental per a la història de Mallorca, per acostar-nos-hi d’una manera rigorosa i crítica, però també, per donar-lo a conèixer a la societat.

Els principals objectius d’aquest espectacle són “crear un concert d’alt contingut pedagògic i visual; difondre la música d’un jove compositor mallorquí que està triomfant arreu del món; transmetre, mitjançant un projecte escènic, el significat de l’alçament dels agermanats entre el públic i que el públic no surti indiferent de l’espectacle, i en lloc de donar-li respostes, crear-li preguntes”

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'