Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aparador

Sa Pobla celebra el Vè Concurs de Gloses per la Igualtat

El cinquè Concurs de gloses per la igualtat organitzat per la regidoria de Participació ciutadana de l’Ajuntament de Sa Pobla ha tengut la millor rebuda de totes les edicions, amb un total de 90 gloses presentades.

La guanyadora de la categoria escolar és Carla Ortiz Sánchez (12 anys) de l’Escola Graduada de sa Pobla  amb la glosa “Versos morats” i pel que fa a la categoria general, es tracta de Maria Munar Estrany, d’Inca amb la glosa “Fora violència masclista”. A més a més, hi han hagut dos exècits per categoria i corresponen a Lucia Merino i Alexander Bello de la categoria escolar i a Xesca Forteza (Manacor) i Felip Munar (Palma) per la categoria general.

L’entrega de premis es farà el pròxim 8 de març, a les 19.30h a l’Ajuntament de Sa Pobla. A l’acte hi participaran Maribel Servera, Cati Eva Canyelles i Maria Magdalena Amengual amb un glosat a càrrec per celebrar el dia de la dona.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'