Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Els sis balnearis d’Alcúdia que s’havien d’esbucar i reconstruir no estaran llests aquest estiu

La manca de previsió pressupostària, denuncia el grup de Podemos Alcúdia, és la causa principal que els sis balnearis de la zona turística que havien de ser esbucats i de bell nou construïts per estar a punt aquest estiu, després d’anys de demora, no serà possible.  

El mes d’octubre la Junta de Govern aprovà la tramitació urgent de l’expedient de contractació de les obres de demolició dels xibius existents i la construcció de 6 balnearis  de nova planta,  per haver quedat desert el primer expedient de contractació. El pressupost de les obres és de 4.082.150 euros.   L’interès municipal de la contractació urgent estava motivada “… perquè la seva execucció es pugui iniciar al gener de 2024”. 

Segons denuncia Podemos, “les obres no s’ha pogut iniciar  per manca de previsió presupostària. El pressupost de 2024 que la batllia i regidor d’Hisenda, Joan González, havien d’elevar al plenari   abans del passat 15 d’octubre,, a dia d’avui no estan elaborats”

És més, apunta Podemos Alcúdia, “la concessió administrativa atorgada pel Ministeri  de Medi Ambient, que autoritza  el  projecte de demolició i  la construcció de 6 balnearis, va obtenir la tercera pròrroga el juny passat, sol·licitada a instància  de l’anterior govern municipal, incapaç  de licitar l’adjudicació  de les obres des de 2020; el termini per iniciar les obres va vèncer el novembre passat.  Això no obstant, la batllia ha sol·licitat la quarta pròrroga  concessional fins el novembre del 2024”.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'