Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

La reforma del club nàutic de Can Picafort entra a la fase final renovant els dos darrers molls

La modernització de les instal·lacions del club entra en una darrera etapa per poder enllestir els molls de cara a la temporada d’estiu. Les obres tenen un pressupost d’un milió d’euros.

La nova vida del club nàutic de Can Picafort comença a veure la llum després d’anys de projectes i tramitacions. Una reforma que suposa una inversió d’un milió d’euros i que servirà per renovar completament els quatre molls. A finals de l’any passat es començà la reforma de dos molls i ara s’estan executant les tasques en els dos darrers. El procés que se segueix és retirar els molls antics, es reforcen o renoven els pilars i, finalment, es col·loquen les peces de formigó de la nova estructura. Una vegada acabat el paviment es procedeix a les instal·lacions dels subministrament d’aigua, posant nous dipòsits. Les noves instal·lacions tendran servei d’aigua i electricitat per a cada vaixell, així com serveis de comunicació i contraincendis.

    El gerent de l’entitat, Alberto Pons, ha assegurat que l’obra “ha suposat un gran repte, perquè fer nous molls suposa moure 230 embarcacions”. La valoració de Pons és que “una vegada acabades les obres el club tendrà molls per 20 o 30 anys més”. 

    La primera fase es va començar el mes d’octubre de l’any passat pel moll E, i va provocar el tancament de l’aparcament de socis i usuaris per poder permetre l’accés dels vehicles de l’empresa constructora i facilitar les tasques de càrrega i descàrrega.

   L’any passat la presidenta del club, Joana Rodríguez, ja manifestà a SA PLAÇA, que el seu objectiu era “cercar l’excel·lència”, i per aquesta raó impulsaven la reforma i, abans d’aquest projecte, posaren en marxa la benzinera, i reformaren el fossat, el far i el mollet. La previsió era invertir 3,5 milions per adequar el club a la llei de 2005.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'