Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

L’Ajuntament de Pollença formalitza la compra de tres immobles: Can Villalonga, una casa al C/Antoni Maura i Can Escarrintxo

L’Ajuntament de Pollença va formalitzar la setmana passada i de manera oficial la compra de tres immobles que ara ja han passat a ser propietat municipal: L’antiga estació de busos Can Villalonga, amb una superfície que 623 metres quadrats, que té nombroses possibilitats urbanístiques, i que ja a partir d’ara, amb unes millores no gaire importants, se’n podrà fer ús per a activitats culturals o lúdiques. S’ha adquirit aquest immoble apreciat per tots els pollencins per un valor de 2.400.282 €. 

Per altra banda, la compra de la casa del carrer Antoni Maura, per 350.000 €, també forma part d’aquesta actuació. Es va efectuar amb l’objectiu de connectar el Cine Capitol amb Can Villalonga i ampliar i donar continuïtat al que constitueix el projecte de reforma del Cine Capitol i a la que serà una àrea cultural de referència del municipi. La posada a punt del projecte de l’espai, ja quasi finalitzada, ha inclòs la millora de la caixa escènica i l’adequació dels banys. 

En última instància, i després de molts d’anys de lloguer, l’antic camp de futbol Can Escarrintxo ha passat a ser oficialment patrimoni de l’Ajuntament per un total de 550.000 €. Aquest terreny, que té una extensió de 8.000 metres, amplia encara més l’espai cultural i s’utilitzarà com a equipament lúdic i esportiu i, a part, per a la reordenació del punt verd del poble.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'