Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Aquí i ara

Unides Podem Pollença presenta una moció per a millorar l’eficàcia del transport públic

El Grup Municipal Unides Podem de l’Ajuntament de Pollença presenta al Ple una moció per a la incorporació de busos exprés a la línia 301, que enllaça Pollença amb Palma. Podem defensa que, ja que en aquesta legislatura s’ha apostat per la millora i l’augment de l’ús del transport públic, amb un nou sistema sanitari, noves millores en totes les línies de transport públic i amb l’aplicació de la gratuïtat durant l’any 2023, és el moment d’aprofitar-ho i crear un hàbit i una consciència per l’ús d’un transport públic sostenible. 

D’aquesta forma, el grup denuncia que la Línia 301 no compta amb cap línia directa fins a Palma, totes s’aturen a Inca i a Sa Pobla, i expliquen que un trajecte que es podria fer amb 45 minuts, s’ha de fer en quasi 1 hora i 10 minuts. D’aquesta forma, sol·liciten la posada en marxa de 4 o 5 freqüències noves exprés, és a dir, que arribin directament fins a Palma, i que es mantinguin durant tot l’any en hores claus, com a primera hora del matí, quan molta gent se’n va a Ciutat per feina.

A més, per tal de reduir la petjada de carboni i la dependència del vehicle privat, proposen la creació d’una nova línia de connexió entre Pollença i l’Aeroport, com tenen la majoria de municipis turístics de l’illa, així com la utilització durant el capvespre i horabaixa de les aturades de bus de darrere del camp de futbol del Port de Pollença, per tal de que els joves puguin accedir a les instal·lacions esportives amb més facilitat. 

Carme Contestí
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'