Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

e23

Els Socialistes d’Inca aproven la llista electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig

L’Agrupació Socialista d’Inca ha aprovat en assemblea la llista electoral per les properes eleccions municipals del 28 de maig. “Sortim a guanyar i a continuar fent més gran aquest projecte polític i ho feim amb més il·lusió i més força que mai per seguir treballant per a tots els inquers i inqueres” ha afirmat Virgilio Moreno.

Durant la presentació, l’actual secretari general dels Socialistes d’Inca, Virgilio Moreno, ha destacat la importància de comptar amb un equip que s’hi ha deixat la pell durant vuit anys i també amb noves incorporacions que encarnen perfectament els valors socialistes: esforç, solvència i dedicació amb el servei públic per així continuar transformant Inca amb garanties. “Presentam una candidatura sòlida, transversal i compromesa que representa perfectament la societat inquera i que compta amb perfils de gran experiència en la gestió i també persones joves altament preparades per seguir amb el projecte progressista i de futur a Inca” ha assenyalat Moreno.

Així mateix, entre els 13 primers llocs de la candidatura repeteixen Maria del Carmen Oses, Sebastián Oriol, María José Fernández, Antoni Peña, Maria Antònia Pons, Miguel Ángel Cortés i Andreu Caballero, retorna Jaume Tortella i s’incorporen cares noves com Maria Francisca Barceló, Antonia Triguero, Lorena Roig i el secretari general de les joventuts socialistes del Raiguer, Xavier Colom. “Aquestes noves incorporacions reforcen el projecte polític Inca Som Tots, un projecte absolutament integrador que pretén sumar a tots els inquers i inqueres per seguir construint una ciutat amb més i millors infraestructures i més oportunitats per a tothom” ha subratllat el candidat socialista Virgilio Moreno.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'