Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Sa Plaça

La nova revista ja és al carrer

El banc de sa Pobla que es preocupa per atendre persones és la portada del número 409 de Sa Plaça.

El banc de sa Pobla que es preocupa per atendre persones és la portada del número 409 de Sa Plaça.

El 8-M i els temps de guerra que bufen pel món són el motiu de capçalera de la nova revista Sa Plaça que ja és als punts de venda habituals i s’està distribuïnt a tots els nostres subscriptors. A aquest número trobareu un reportatge de l’oficina bancària de sa Pobla que funciona com a franquiciada del Banco Santander i pot gestionar el seu horari i les seves prioritats de manera singular i amb especial cura per atendre les persones.

Sa Plaça vos ofereix un resum de les activitats del 8-M de la contrada i una agenda dels actes que encara s’han de realitzar durant tot el mes de març. També informacions de tots els municipis, com la presa possessió del nou batle de Muro i les polèmiques pel sou de l’exbatle, els expedients urbanístics oberts a Maria de la Salut, o el projecte de construcció del nou baixador del tren que es farà a Inca.

Moltes veus sumen a aquesta Sa Plaça número 409, com les de les entrevistes de Joan Planas, president de l’Assemblea Sobiranista, Bartomeu Seguí, director del festival de Música Barroca d’Inca, i Miquel Jaume, il·lustrador que presentà divendres a sa Pobla el còmic ‘Germania’.

A la secció de pagesia trobareu informació de l’aprovació per part del Govern del pla regional de la patata, i un reportatge de l’inici de la campanya d’exportació de la patata poblera.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'