Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

20 comparses i 10 carrosses seran els protagonistes de Sa Rua a Inca

 L’època de Carnestoltes a Inca arriba i les disfresses prendran els carrers de la ciutat. Des de l’Ajuntament d’Inca s’han preparat les cites de sa Rua, sa Rueta i l’enterrament de la sardina. El batle, Virgilio Moreno, el regidor de participació ciutadana, Andreu Caballero i l’equip d’organització de l’esdeveniment, han presentat els diferents actes.

“El més important d’aquestes celebracions és la gent; les comparses, els centres educatius, les amipas i els diverses entitats col·laboradores , tots fan poble”, ha comentat Moreno.

El pròxim 16 de febrer, dijous llarder, els més petits de la ciutat seran els protagonistes de sa Rueta. Un acte en el qual participen tots els centres educatius d’Inca i que comptarà amb la participació de més de 2.300 nins, nines, pares, mares i docents.

El dissabte 18 de març se celebrarà la Sa Rua. La festa començarà a les 18 h a l’avinguda Gran Via de Colom i realitzarà un recorregut pels carrers del centre fins a la plaça Mallorca. Enguany hi ha confirmades la participació de 20 comparses i 10 carrosses. A les 19.30 h es donarà a conèixer els guanyadors dels concursos de disfresses i posteriorment hi haurà la festa del Carnestoltes.

Ja el dimarts 21 de febrer es durà a terme l’enterrament de la sardina amb la tradicional desfilada amb la banda del GEAI fins a la plaça del Bestiar, la ballada de Cofre Antic i la torrada de sardines solidària a benefici de l’associació Únic, que comptarà amb la participació de l’associació de veïns de So na Monda.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Publicitat

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'