Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

21 alumnes de l’IES Sineu han conviscut amb alumnat de Legnano i Como a través de la mobilitat Erasmus

Des del 4 i fins el 11 de març 21 alumnes de l’IES Sineu, de quart d’ESO i primer de batxillerat, ha dut a terme activitats amb alumnes del centres educatius de les Legnano i Como situades al Nord d’Itàlia, han treballat la consciència social del treball col·laboratiu, la solidaritat i s’han format com a mediadors i cibermentors amb l’objectiu de posar en marxa recursos cívics per millorar les relacions socials.

Es tracta d’una nova mobilitat que s’ha de dur a terme entre el març i novembre del 23 del projecte d’acreditació que té l’IES Sineu per al període 2021-27. El més de novembre tornarà un grup de 15 alumnes per tal de concloure les estratègies d’aprenentatge per formar persones més solidàries, tolerants i cíviques.

Durant el mes de setembre un total de 41 alumnes del centre visitaran el centres educatius a Itàlia per participar en la continuació del projecte.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'