Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Comença el cicle ‘Inca té memòria’ amb la presentació del llibre de ‘Rutes de la Guerra Civil i la repressió’

Sota el títol «Inca té memòria», l’Ajuntament d’Inca ha impulsat un programa d’actes per recuperar i difondre la memòria històrica. Aquesta setmana es realitzaran cinc activitats entorn del Memorial de l’Oblit, començant avui amb la presentació del llibre “Rutes de la Guerra Civil i la repressió a Mallorca”, de Maria Àngels Ferragut, al Claustre de Sant Domingo a partir de les 19.30 h.

«Convidam a tothom a participar d’aquests actes. Com a institució tenim el deure de seguir treballant, investigant i divulgant el nostre passat recent, per reparar i retornar una dignitat que és col·lectiva i que ens pertany a tots i totes», destaca la regidora de Memòria Democràtica, Alice Weber.

Dimarts 21 de febrer a les 20 hores, es presentarà el llibre “Mallorquinismes: una història oral. Identitat, cultura, societat i política”, de Miquel Vidal.

El dimecres 22 de febrer a les 19.30 hores, es durà a terme la presentació del llibre “La memòria esborrada”, de Mateu Morro Marcè. A la mateixa sala de conferències del Claustre.

Ja per acabar, divendres 24 de febrer es realitzaran dos actes diferents per posar fi a aquesta setmana completa dedicada a la memòria democràtica. En primer lloc, a les 19 hores a la sala de vidre, hi haurà la inauguració de l’exposició “Llorenç Beltran Salvà (1873-1937)”. Es podrà visitar de dilluns a divendres, de 16 a 20 hores; i els dissabtes, de 10 a 13 hores. Finalment, a les 19.30 hores hi haurà l’acte d’homenatge “Memorial de l’Oblit”. Se celebrarà al pati del Claustre de Sant Domingo.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'