Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

El Festival Brahms agafa el relleu al Festival de Pollença al Claustre

Aquest dissabte actuarà al festival l’estrella internacional del piano Can Çakmur

Aquest dissabte actuarà al festival l'estrella internacional del piano Can Çakmur

El regidor de Cultura, Josep Marquet, i els organitzadors del Brahms Festival, Bernat Quetglas (director d’orquestra) i Magí Garcías (pianista) van presentar una nova edició de concerts al Claustre de Sant Domingo de Pollença, al llarg del mes de setembre. Aquest dissabte 10 de setembre serà el torn de l’estrella internacional Can Çakmur.

Després de l’èxit i la bona acollida de les dues passades edicions, el Festival Beethoven i el Festival Mozart, aquest any es commemora la figura de Johannes Brahms, un dels compositors romàntics més importants de la història, 125 anys després de la seva mort. 

El Festival està estructurat en quatre concerts, segons explica el director, i presenta un univers amb els gèneres musicals més importants de la producció de Brahms: Simfonisme, Pianisme, Música de Cambra i Quartet de Corda. Aquesta present edició comptarà amb artistes de renom internacional com el Quartet Quiroga (Premi Nacional de Música 2018), el pianista Can Çakmur o la violoncelista polonesa Zuzanna Sosnowska.També es comptarà amb l’orquestra dels Encontres Orquestrals de les Illes Balears, un projecte educatiu que compta amb una multitud de músics joves de totes les Illes que aporten el seu talent, el seu entusiasme i les seves ganes d’aprendre. 

L’actual edició del Brahms Festival 2022, no només commemora el 125è aniversari de la mort Brahms, sinó que inclou una sèrie d’activitats socials, educatives i divulgatives per promocionar la seva figura i apropar-la a nous públics.


Dissabte, 10 de setembre a les 20h., al claustre sant domingo

Concert Can Çakmur. Música per a piano.


Dissabte, 17 de setembre a les 20h., al claustre sant Domingo

Anunci. Desplaceu-vos per continuar llegint.

Concert Zuzanna Sosnowska. Integral per a violoncel i piano.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'