Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

El llegat d’Antoni Caimari perviu gràcies a ACA

El primer aniversari de la mort d’Antoni Caimari s’ha commemorat aquests dies de manera especial a la Fundació ACA. Aquesta entitat manté l’esperit de les iniciatives emblemàtiques i segueix acollint assajos, concerts i enregistraments, a més d’iniciatives culturals diverses.

Eva Caimari, la filla major, va fer de mestra de cerimònies de l’acte. Es va inaugurar una placa esculpida a una dovella de l’entrada a la sala del piano dedicada a l’impulsor de l’entitat, obra de Rafel Caldés, Ferran Pizà i Antoni Tomàs. Es va visionar l’obra ‘Mort’, presentada per un dels autors, Jaume Reinés (amb música de Caimari).

Es varen escoltar poemes recitats per Antoni Gost, patró i amic coral, i un altre de dedicat pel primer secretari d’ACA, Jordi Soler. També es va fer una audició d’obra d’Antoni Caimari, seleccionada per Antoni Rian. I la jornada acabà amb una picada al mirador Ramon Llull per compartir records i esperances.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'