Connecta amb nosaltres

Hola, què busques?

Afers i gent

Els pobles de la contrada s’adhereixen a la diada LGTBI per fer vissible i reivindicar la igualtat entre persones

La bandera dels colors de l’arc de sant Martí ha onejat i s’ha penjat a diferents espais públics i municipals dels municipis de la contrada. L’Ajuntament d’Inca la lluïda a la balconada de l’Ajuntament, també a l’Ajuntament de Consell, mentre a Alcúdia, diferents regidors del govern del PP i Per Alcúdia, a més de membres de l’oposició municipal, han participat de la lectura del manifest i s’han penjat banderes reivindicatives dels drets del col·lectiu LGTBI a diferents edificis municipals i també a les murades d’accés al municipi.

La batlessa d’Alcúdia Fina Linares ha manifestat davant de regidores I regidors del Govern municipal i de l’oposició ; Tot i que avui és un dia important, Alcúdia és un municipi orgullós de la seva diversitat els 365 dies de l’any, és per això llençam la campanya “Alcúdia, orgullosa tot l’any”, que es concretarà en diferents accions centrades en els drets i llibertats sexuals de les persones més enllà d’una data concreta, pensades perquè hi pugui participar tot el conjunt del poble. Aviat disposareu de més informació a través dels diferents canals de comunicació de l’ajuntament. Volem mostrar amb determinació, la voluntat de continuar caminant amb unitat, amb la mà estesa cap a una societat inclusiva i igualitària, en la qual tota la ciutadania pugui ser diversa però igual en drets. Perquè les persones som molt més que una simple etiqueta, i Alcúdia és diversa i n’està orgullosa, avui i tot l’any!”.

Inca, mentre es prepara per fer una gran celebració festiva dins el marc del festival Orgullosament Inca, que es durà a terme aquests propers dies i s’allargarà fins entrat el juliol. El festival incorpora diferents modalitats, des d’exposicions a col·loquis i cinema, i, com no una gran desfilada i revetla a la Plaça. Tot reivindicant l’Orgull de ser cadascú qui és. Així Inca durant els darrers anys s’ha posicionat com a municipi que porta la bandera en defensa i per fer vissible el moviment i les persones LGTBI.

Avatar
Escrit per

Feu clic per comentar

Heu d'haver iniciat la sessió per publicar un comentari Iniciar sessió

Deixa un comentari

Potser també t'interessarà

Calendari Mallorquí

A partir del 26 de novembre començarà a distribuir-se una nova edició del famós parenòstic

Afers i gent

Un projecte d’autoocupació mitjançant el Carnet Jove ha servit per donar empenta a la nova empresa avícola que gestiona el jove de 24 anys Joan...

Àgora

Els tres joans, pels poblers, van esdevenir una institució

Afers i gent

Escriptor, llicenciat en Química i docent a l’IES Marratxí, acaba de publicar 'Com posidònia en un alzinar!'